Skip to content

Povestea:

Suntem în 1995. Dr. Karl Friedmann este liderul departamentului de Virusologie al institutului de cercetare TriOptimum. După o serie de eșecuri în cariera acestuia, consiliul institutului decide în cele din urmă să-l concedieze. La auzul veștii, dr. Friedmann născocește un plan diabolic pentru a-și recupera slujba: creează un virus letal pe care îl împrăștie pe toată suprafața planetei pentru ca, după o vreme, să elibereze el însuși antidotul și să pozeze în eroul salvator.

Însă dintr-un accident, planul doctorului este aruncat în aer. Doctorul este contaminat cu propriul virus și, înainte de a-și putea administra antidotul, este răpus.

În prezent, situația este îngrijorătoare. Fiecare persoană de pe planetă este infectată cu virusul mortal, iar acesta va deveni activ într-o oră, omorând oameni. Antidotul este încă în laboratorul doctorului. Sunteți ultima speranță a omenirii, va trebui să intrați în laborator, să recuperați antidotul și să scăpați de acolo la timp pentru a vă salva pe voi și toată populația planetei Pământ, altfel vom pieri cu toții!

Trebuie să știi că:

  • Copiii sub 12 ani trebuie însoțiți de minim un adult pe toată durata jocului.

Detalii joc:

Preț: 40 LEI / pers

+

80 LEI

jocul

ro_RORomanian